santander
Økonomi

Få samlet alle dine lån hos Santander

Santander

Santander Consumer Bank har spanske rødder, og selvom det er en bank, så betegner den sig som en ikke helt almindelig bank. Santander er en del af Banco Santander, der hører til i Spanien, og som blev grundlagt helt tilbage til år 1857. Banco Santander er den største bank, der befinder sig i Europazonen, mens den er også en af verdens største banker. I Banco Santander er der i alt mere end 200.000 ansatte, og banken har over 133 mio. kunder i de mere end 40 lande, den opererer i. Santander Consumer Bank i Danmark blev grundlagt i 2007 og havde til en start kun én enkelt ansat, som var den administrerende direktør. I Danmark holder Santander til i Hvidovre og har over 250 ansatte. Generelt er Santander stærkt repræsenteret i Norden, hvor de har mere end 1.400 ansatte, og Santander er præsenteret i både Danmark, Finland, Sverige og Norge. Den dag i dag har Santander indtaget en førende position på det danske marked, når det kommer til både billån og forbrugsfinansiering. Derudover er Santander specialister inden for privatlån, kreditkort og forskellige former for opsparingsprodukter.

Hvilke produkter tilbyder Santander?

Hos Santander er det muligt at få lån til både bil og fritid samt forskellige former for privatlån. Santander tilbyder også kreditkort, opsparingskonto og forsikring.

Hvorfor skal man låne penge hos Santander?

Santander tilbyder en attraktiv rente på alle lån, og ansøgningsprocessen er både sikker og hurtig. Det er nemt at udfylde en ansøgning online, og der går ikke lang tid, før man får svar på sin ansøgning.

Hvem kan låne penge hos Santander?

For at låne penge hos Santander, er der en række betingelser, der skal være opfyldt. At man opfylder disse betingelser er dog ikke en garanti for, at man kan få tilbudt et lån. Disse betingelser er som følger:

  • Man skal være fyldt 18 år.
  • Man skal have et dansk CPR-nummer og være bosat på en dansk folkeregisteradresse.
  • Hvis man ansøger om Privatlån, skal man have en indtægt på minimum 120.000 kr., hvis man ansøger om et lån alene, og hvis man ansøger om et lån sammen med en anden, skal den samlede indtægt være på minimum 240.000 kr. Hvis man ansøger om Privatlån Plus, skal man have en indtægt på minimum 240.000 kr., og hvis man er to, der søger sammen, skal den samlede indtægt være på minimum 400.000 kr.

 

Enhver ansøgning gennemgår en individuel kreditvurdering, og det betyder, at den enkelte låneansøgers økonomi kigges igennem, og på baggrund heraf tager Santander stilling til, om det er muligt at tilbyde et lån eller ej.

Hvor meget koster et billån hos Santander?

Hvis man ønsker at undersøge mulighederne for et billån, kan Santander være det rette sted at gå hen. Santander giver også muligheden for, at man kan omlægge et allerede eksisterende billån og på denne måde få en billigere rente. På bankens hjemmeside er det muligt at benytte sig af en online beregner, som kan give vejledende priser til, hvor meget det vil koste at optage et lån. Det er uforpligtende at ansøge om et billån hos Santander, og det tager ikke mere end fem minutter at udfylde en ansøgning. Et billån hos Santander vil have en lav pålydende rente, der er startende ved 4,75 %, og den afhænger blandt andet af bilens pris og alder. For at få den lave rente på billånet, er det en forudsætning, at den bil, man ønsker at anskaffe sig, koster minimum 75.000 kr., og at den højst er 1 år gammelt. Der vil altså være tale om anskaffelsen af en nyere bil. Når man i låneberegneren har indtastet det beløb, man ønsker at låne til anskaffelsen af en ny bil, skal man desuden angive, hvor meget man selv kan betale i udbetaling. Derudover skal det angives, hvor gammel bilen er. Slutteligt skal man indtaste, hvor lang tid, man ønsker at betale lånet tilbage over, og denne periode kan ligge mellem 12 og 96 måneder. Når alle oplysninger er angivet, vil man kunne få oplyst, hvad den månedlige ydelse for det pågældende billån vil ligge på.

Hvordan ansøger man om et billån hos Santander?

Hvis man ønsker at ansøge om et billån hos Santander, gøres det simpelt og nemt, når man har anvendt sig af låneberegneren på hjemmesiden. Når man har fundet frem til det beløb, man ønsker at ansøge om, og man samtidig har angivet bilens alder, og hvor lang en løbetid, man ønsker at lånet skal have, så trykker man blot på knappen Ansøg nu, og herefter vil man blive dirigeret videre til den egentlige ansøgning. Det kræver NemID at ansøge om et billån hos Santander.

Hvordan ved man, om man skal vælge et billån hos Santander?

Hvis man går med tanker om at optage et billån, kan det være det rette valg at ansøge om et lån hos Santander, hvis man har fundet en bil hos en privatperson eller forhandler, som man ønsker at anskaffe sig.

 

Hvilke fordele er der ved at optage et privatlån hos Santander?

Hos Santander er det muligt at låne alt mellem 10.000 og 350.000 kr. til private formål. Hvis man vælger at ansøge om et lån på 50.000 kr. eller mere, vil der være tale om et såkaldt Privatlån Plus, mens et lån på under 50.000 kr. betegnes som et Privatlån. En af fordelene ved at ansøge om et lån hos Santander er, at de ikke blander sig i, hvad man ønsker at bruge pengene til. Det er desuden simpelt og nemt at udfylde en ansøgning, og det kræver ikke mere end et NemID at gøre det.

Hvad koster det at optage et privatlån hos Santander?

På Santanders hjemmeside findes en låneberegner, og det er her muligt at få en estimeret beregninger over, hvor meget det vil koste at optage et lån. I låneberegneren indtastes, hvor stort et lånebehov, man har, og man har her mulighed for at vælge et beløb mellem 10.000 og 350.000 kr. Herudover kan man vælge, hvor lang en løbetid, man ønsker, at lånet skal have, og i dette tilfælde kan den være på mellem 12 og 180 måneder, alt efter hvor stort et beløb, man ønsker at ansøge om at låne. Når disse to oplysninger er angivet, vil man kunne se, hvor meget den månedlige ydelse vil komme til at ligge på. Herudover vil være angivet en række relevante oplysninger, og der er her tale om blandt andet ÅOP og de samlede kreditomkostninger. Det er dog værd at være opmærksom på, at de endelige omkostninger først fremgår, når man er blevet godkendt til at låne penge hos Santander. Renten hos Santander er variabel og startende ved 3,90 %, og den er afhængig af både lånebeløb og løbetid.

Hvordan ansøger man om et privatlån hos Santander?

For at starte en ansøgning om et lån, skal man have udfyldt både lånebeløb og løbetid i låneberegneren. Herefter er det nemt at påbegynde sin ansøgning ved blot at klikke på knappen Start din ansøgning. Hvis man bliver godkendt til en ansøgning om et lån, er det værd at vide, at man er underlagt reglerne om 14 dages fortrydelsesret.

Hvad kræves der for at ansøge om et lån hos Santander?

Uanset hvilket lån man ansøger om hos Santander, skal Santander bruge låneansøgerens seneste lønseddel samt den seneste årsopgørelse. Disse oplysninger modtager Santander automatisk, når man i forbindelse med ansøgningen logger ind med NemID og giver tilladelse til, at Santander får adgang til de oplysninger, der er registreret hos SKAT. Hvis man har hemmelig adresse, når man ansøger om et lån hos Santander, skal man desuden medsende en kopi af sit sygesikringsbevis. Hvis man ansøger om et lån, der er over 100.000 kr., er det desuden et krav, at man skal medsende en kopi af sit kørekort, pas eller opholdstilladelse. Når man ansøger om et lån hos Santander, skal man ikke stille sikkerhed for lånet. Man har dog ikke mulighed for at ansøge om et lån, hvis man er registreret i enten RKI, Debitorregistret eller andre former for skyldnerregistre.

Hvilke fordele er der ved et kreditkort hos Santander?

Det er muligt at ansøge om et kreditkort hos Santander. Med et sådan kreditkort kan man få op til 45 dages rentefri kredit, og det er muligt at få en kredit mellem 10.000 og 50.000 kr. Hvis man bliver godkendt til et kreditkort hos Santander, vil man modtage kortet i løbet af 10 dage. Der er hverken oprettelsesgebyrer eller årlige gebyrer forbundet med et kreditkort hos Santander, og man kan tilmed hæve kontanter i udlandet, uden at man skal betale en krone i gebyrer. Den variable debitorrente på et kreditkort hos Santander ligger på mellem 8,95 % og 18,95 %. Det er simpelt og nemt at ansøge om et kreditkort på Santanders hjemmeside.

Hvilke fordele er der ved en opsparingskonto hos Santander?

Hos Santander kan man få en opsparingskonto med en rente på helt op til 0,90 %. En opsparingskonto hos Santander har en variabel rente, der er startende ved 0,60 %, og den sikrer, at man får en god rente fra den første krone.