Kviklån – penge udbetalt på 2 minutter

Har du brug for at optage et lån, hvor udbetalingen allerede sker i dag? Så har du brug for et kviklån. Grunden til den hastige pengemangel kan skyldes mange ting – ødelagt TV, dyr værkstedsregning, ødelagt køleskab osv. Uanset hvad pengene skal gå til, vil et kviklån for mange være den eneste udvej. Det er nemt og hurtigt at søge om et kviklån, og du kan her læse mere om, hvordan du netop gør det.

Find din ønskede låneudbyder og ansøg

Det første step er at finde en ønsket låneudbyder, som kan udbetale lånet. Der findes mange låneudbydere på markedet, der tilbyder kviklån, og derfor har du mange valgmuligheder. Har du svært ved at overskue det hele, kan du med fordel anvende en sammenligningsside online. Her indtaster du dine ønsker til lånebeløb og løbetid, hvorefter du får vist dine muligheder.

Når du har fundet din ønskede låneudbyder, skal du ansøge om kviklånet på deres hjemmeside. Ansøgningslinket er hos langt de fleste låneudbydere nemt at få øje på. Efterfølgende bedes du om at indtaste diverse oplysninger. Disse varierer fra låneudbyder til låneudbyder, men omhandler typisk:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Fødselsdato
  • CPR-nummer
  • Bankoplysninger.

Din ansøgning gennemgås og du kreditvurderes

Så snart du har sendt din ansøgning om lånet afsted– hvad end det er til et kviklån eller mikrolån – vil den blive gennemgået. Her foretager låneudbyderen en kreditvurdering på dig, hvorefter løbetiden og lånebeløbet for netop dit lån fastlægges. Du vil oftest få svar på din ansøgning med det samme, men indimellem kan der også gå et par timer.

Når din ansøgning er gennemgået, vil du få tilsendt din låneforespørgsel. Denne skal du underskrive elektronisk – typisk med NemID. Du kan først underskrive låneforespørgslen efter to døgn, da det er et lovkrav, at der stilles betænkningstid. Så snart du har underskrevet forespørgslen, vil pengene blive overført til din konto inden for kort tid. Sørg for at gemme en låneaftalekopi på din computer, da denne fungerer som en form for garant for låneaftalen.

Vær opmærksom på løbetid og gebyrer

Specielt ved kviklån er det vigtigt, at du er opmærksom på løbetid og gebyrer. Kviklån har generelt en kort løbetid, og denne varer normalt et par måneder eller tre måneder. Det er essentielt at gøre dig nogle tanker om, hvorvidt du har mulighed for at tilbagebetale lånet inden for den angivne løbetid. Kan du ikke overholde dette, kan det få store økonomiske konsekvenser for dig, da store gebyrer pålægges.

Gebyrer er dermed også et vigtigt aspekt i forhold til kviklån – men ikke kun gebyrer pålagt ved eventuel overskridelse af løbetid. Alle former for lån har nemlig indlejret diverse gebyrer, og dette gælder altså også for kviklån. Typiske gebyrer er stiftelsesgebyrer, faktureringsgebyrer, ekspeditionsgebyrer, PBS-gebyrer og indfrielsesgebyrer.

Inden du optager et kviklån, er det altså vigtigt, at du har fuld gennemsigtighed. Du skal føle dig tryg hos den låneudbyder, som du låner penge fra. Gør din research og læs betingelserne igennem, inden du sætter din underskrift – på denne måde er du rustet godt til at optage et kviklån på sikker vis.